انتخابات انجمن علمی

آخرین اخبار و اطلاعیه ها در این قسمت قابل دسترسی هستند

انتخابات انجمن علمی

پستتوسط Farbod در دوشنبه 5 اسفند 1386, 2:35 am

روز دوشنبه 6/12 از ساعت 11 صبح الی 3 ظهر انتخابات انجمن علمی برگزار می گردد . از کلیه دوستان و هم رشته ای های عزیز درخواست می کنیم که در این انتخابات شرکت کنند
همچنین دانشجویان برق 85 از ائتلاف نوین (ائتلاف دانشجویان برق 85) حمایت می کنند و از شما تقاضا داریم به این ائتلاف متحد و کوشا رای دهید

با تشکر
.Truth is best (of all that is) good. As desired, what is being desired is truth for him who (represents) the best truth
Farbod
برق 85
برق 85

تاريخ عضويت: جمعه 15 آذر 1386, 1:35 am

Re: انتخابات انجمن علمی

پستتوسط Farbod در سه شنبه 7 اسفند 1386, 11:14 am

پهلواناااااااااااان ، دلاوران ، نام آوران / به نام یزدان پیروز باشییییید / سربلـــــــــــــــــــــند ، سرفرااااااااااااااااز / چون کوه باشییییییییییییید

! و باز هم دانشجویان برق 85 ثابت کردند که می توانند
حتی با تمام رای های ناجوانمردانه ای که ائتلاف رقیب به صندوق انداخت باز هم نتوانستند بر ائتلاف نوین پیروز شوند ! و ائتلاف دانشجویان برق 85 با حمایت مردمی و جوانمردانه با متوسط 125 رای در انتخابات پیروز شدند
از تمام کسانی که در این انتخابات به ائتلاف کمک کردند متشکریم
.Truth is best (of all that is) good. As desired, what is being desired is truth for him who (represents) the best truth
Farbod
برق 85
برق 85

تاريخ عضويت: جمعه 15 آذر 1386, 1:35 am

پستتوسط mehrabzade در سه شنبه 7 اسفند 1386, 2:09 pm

سلام...جدا به خاطر این پیروزی بی سابقه به همه تبریک می گم.این حاصل تلاش همه است.مثلا خانم زنگنه که احساس مسئولیت فوق العاده ای داشتند.و البته بسیاری دیگه...صد البته که تقلب در انتخابات کار فوق العاده مذموم و ناجوانمردانه ایست...همین جا اعلام می کنم که ما جوانمردانه پیروز شدیم!!
امیدوارم در سایه ی این پیروزی ناشی از همکاری و همدلی،دلخوری ها و سوء تفاهم ها هم رفع شده باشه...موفق باشید.
mehrabzade
برق 85
برق 85

تاريخ عضويت: يکشنبه 9 دی 1386, 12:37 pm

پستتوسط Meghdad در پنج شنبه 9 اسفند 1386, 9:40 pm

سلام

خدا رو شکر بعد از اون همه صحبت و نشست و برخاست و حرف و نقل هر 5 نفرمون در اومدیم.
باید از خیلیا تشکر کرد که سنگ تموم گذاشتن
اگه خوام اسم بیارم زیادن و ممکنه کسی از قلم بیوفته ولی جدا دستتون درد نکنه من که خودم به شخصه اون روز کار خاصی انجام ندادم ولی دیدم کسایی که اصلا کاندیدا هم نبودن چقدر در جنب و جوش بودن.
الان هم که پیروز شدیم خیلی خوشحالم از اینکه اون همه سعی دوستان به ثمر نشست
امیدوارم مثل روز انتخابات که اینقدر با شور و هیجان کمک کردن که ما 5 نفر موفق بشیم طی این دوره ای که ما هستیم هم بهمون همینقدر کمک کنند تا بتونیم نشون بدیم برق 85 یه چیزه دیگس.
شخصا خیلی به این انجمن خوش بینم چون واقعا احساس می کنم همه می خوان که کمک کنن و یه تغییراتی ایجاد کنن
(عجب سخنرانی کردمااااا)

موفق باشید و سلامت
یاعلی
عاقبت خاک گل کوزه گران خواهیم شد
Meghdad
برق 85
برق 85

تاريخ عضويت: پنج شنبه 28 آذر 1386, 12:02 am

بازگشت به اخبار و اطلاعيه ها

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: - و 1 مهمان